Troben al Vallès nou persones indocumentades a la zona de càrrega d'un camió

Els Mossos d'Esquadra mantenen una investigació oberta per determinar de quina manera han arribat

La comissaria de la policia espanyola
La comissaria de la policia espanyola | Google Maps
Redacció
15 de març del 2019
Aquest dijous, treballadors d'una empresa de Santa Perpètua de Mogoda han trobat nou persones indocumentades que s'amagaven a la zona de càrrega i descàrrega d'un camió. L'Ara ha avançat aquesta informació i els Mossos d'Esquadra ho han confirmat.

Quan el camioner ha arribat a l'empresa ha alertat els treballadors que sentia sorolls al darrere del vehicle, i de seguida s'ha trucat als Mossos d'Esquadra. En arribar, els agents han comprovat que hi havia nou persones, que han estat ateses pels serveis sanitaris i després traslladades a dependències policials. 

Un cop allà, cap d'elles ha pogut acreditar una identificació espanyola, i se les ha traslladat a la comissaria de la policia espanyola de Sabadell, ja que és aquest cos el que té competències en matèria d'estrangeria.
 
Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda, i en paral·lel a les gestions que pugui fer la policia espanyola, els Mossos d'Esquadra mantenen una investigació oberta per determinar de quina manera han arribat a Santa Perpètua de la Mogoda les nou persones.