Terrassa acull el novè concurs per a joves programadors de Catalunya

Es fa aquest dijous 14 de març a l'Institut Nicolau Copèrnic

Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 9:02h
L'Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa acull aquest dijous 14 de març la novena edició del concurs Programame, per a joves programadors d'arreu de Catalunya. L'objectiu és reunir un nombre elevat d'equips, formats per 3 alumnes cadascun, que representen a diferents Instituts d'arreu de Catalunya durant una jornada, i proposar deu problemes comuns a resoldre.

Durant 4 hores són lliures de desenvolupar solucions a aquests, sense l'ajuda de cap material extern (no tenen connexió a INTERNET) i entregar-la abans del termini establert. Un software específic s'encarrega de testejar les solucions aportades amb l'ajuda d'un equip de correctors, que determinen quins equips han resolt més solucions i el temps dedicat a fer-ho, per escollir quins grups són els guanyadors. A la tarda es procedeix a fer l'entrega dels premis.

L'objectiu global és estimular l'alumnat que formarà part del futur teixit professional, oferint un repte encoratjador, a l'hora de crear nous lligams i compartir experiències dins de la comunitat educativa, en una jornada de caràcter festiu.