El pati històric del mNACTEC acull el concert de Cannonball Crew en el marc del 38è Festival Jazz Terrassa

El concert tindrà lloc diumenge vinent, 10 de març, a les 13.00 hores

Cannonball Crew.
Cannonball Crew. | Cedida
Redacció
07 de març del 2019
Actualitzat a les 10:30h
El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza un any més el tradicional vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 38è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc el diumenge 10 de març, a les 13.00 hores, i anirà a càrrec de Cannonball Crew, un quintet format per Dan Posen, a la trompeta; Xavi Plaza, al saxo alt; Camil Arcarazo, a la guitarra; Pep Rius, al contrabaix, i Ramiro Rosa, a la bateria. 

La banda és un quintet amb repertori Cannonball Adderly, un dels grans de la història del jazz. El repertori proposat pels músics rememora els grans èxits d’artistes com Sweet Emma, Mercy Mercy Mercy i Caribbean Cutie, alhora que es versionen altres temes. Les entrades per al concert tenen un preu d’1 euro. Es poden fer les reserves a través del web del mNACTEC. 

El Museu farà aquell dia jornada de portes obertes de 10.00 a 14.30 hores, amb entrada lliure. Com a activitat especial, s’organitzaran, a les 10.30 hores, a les 11.15 hores i a les 12 hores, passejades les voltes de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover però les places ja estan exhaurides.