La CUP cedeix invitacions pel Festival de Jazz i per la final de la Supercopa catalana entre el Barça i el Girona

Per participar en el sorteig cal fer servir l'etiqueta #CapPrivilegi a les xarxes socials o enviant un correu electrònic a [email protected]

Redacció
05 de març del 2019

La CUP Terrassa cedeix les entrades que l'Ajuntament envia a cada regidor per assistir a la gala inaugural del 38a edició del Festival de Jazz de Terrassa, que té lloc dimecres 6 de març a la sala Nova Jazz Cava, amb el concert de Marina Tuset. D'altra banda també cedira el privilegi amb entrades per la final de Supercopa Catalunya, entre el FCBarcelona i el GironaFC.

Seguint la mateixa lògica, els cupaires han decidit declinar l'ús propi de les invitacions de la Federació Catalana de Futbol i les posen a sorteig. El partit té lloc demà a Sabadell, a l'Estadi Municipal de la Nova Creu Alta. Qui vulgui participar de les iniciatives, només ha de fer servir el hastag #CapPrivilegi a les xarxes socials o enviant un mail a [email protected]. El termini es tanca dimecres a les 10 hores del matí.

Segons l'alcaldable de la formació, Marc Medina, "són un petit privilegi incompatible amb el nostre codi ètic i la nostra manera d'entendre la nostra tasca a l'Ajuntament". No és la primera vegada que els cupaires cedeixen aquest tipus d'entrades. Ja ho han fet en altres edicions del festival de Jazz, així com al festival de teatre TNT.

Igualment, cada any renuncien a pujar a la balconada de Festa Major, tant per veure el pregó d'inici com la diada castellera. Aquest sorteig, de fet, ja ha esdevingut una tradició de la CUP i en torn d'un centenar de persones participa cada any de la iniciativa, tot utilitzant el hastag#PerFestaMajorElPobleALBalcó a les xarxes socials.  

Aquesta voluntat de renunciar a entrades d'espectacles culturals respon a la voluntat de "fer política, no pas viure d'ella". Per això, la CUP no vol imitar els pitjors comportaments de les persones que viuen de la política, ni tan sols en els petits detalls. Tant és així que ni el regidor de la CUP ni el personal tècnic fa ús d'aquest tipus de regals simbòlics que es reben al Grup Municipal.