Detenen tres persones a Matadepera per un robatori al municipi

Anaven en un vehicle que havia estat identificat per les càmeres de videovigilància

Material localitzat als detinguts.
Material localitzat als detinguts. | Aj. Matadepera
Redacció
01 de març del 2019
El passat diumenge 24 de febrer a les 10 del matí Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir dos homes de 36 i 33 anys i un jove de 17 anys, tots tres amb domicili desconegut, per un robatori amb força a interior de domicili a Matadepera. Tot va començar el passat dimarts 19 de febrer quan un vehicle amb matrícula francesa va generar sospites a la Policia Local. 

Va ser a través del sistema de detecció de matrícules de les càmeres de videovigilància, i partir d’aquí va ser introduït al sistema informàtic per si tornava a entrar al municipi. Dies més tard, el diumenge 24 el vehicle va tornar a ser detectat i va ser llavors quan sengles patrulles de Mossos d’Esquadra i la Policia Local es van activar per fer-ne un seguiment.

La Policia Local es va situar als accessos del poble i els Mossos voltaven per la zona del golf, Cavall Bernat, Les Pedritxes, i Verge de Montserrat. Van detectar el vehicle amb tres persones dins que circulaven molt lentament, vigilant diferents cases i mirant l'entorn. Al despertar sospites es va fer un seguiment del vehicle i se’l va aturar.

Es van identificar els tres ocupants, i a l’escorcollar el vehicle es van localitzar eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris amb força a immobles (3 parells de guants, tornavisos de grans dimensions, motxilles per endur-se els efectes sostrets, mòbils, jaquetes i gorres per amagar les cares per evitar ser reconeguts per les càmeres de videovigilància i diners provinents d'un robatori consumat). Els tres homes van quedar detinguts i traslladats a comissaria.

Després els agents de la unitat d'investigació van confirmar la participació en un robatori en un domicili del carrer Avellaners que havia tingut lloc el passat 18 de febrer. El vehicle a més, contava com a robat a França. Fonts de Mossos d’Esquadra han manifestat una vegada més que “la coordinació entre Mossos i la Policia local juntament amb la col·laboració ciutadana, continua essent fonamental per mantenir la seguretat desitjada al municipi”.