Ingressa a presó per robar tapat amb «barret negre i tapaboques» en quatre comerços de Castellar

Utilitzava un ganivet de "grans dimensions" i tenia antecedents policials per fets similars

Moment d'una de les agressions
Moment d'una de les agressions | Facebook
Redacció
26 de febrer del 2019
Un home ha ingressat a presó com a presumpte autor de quatre robatoris amb intimidació i violència en establiments de Castellar del Vallès. L'autor es cobria el cap amb "un barret negre i un tapaboques" i un ganivet de "grans dimensions" que utilitzava per amenaçar els treballadors dels locals comercials del municipi.

El primer robatori s'hauria comès el matí de l'11 de febrer en un forn de pa, on va amenaçar la treballadora. Dos dies més tard, va tenir lloc en una benzinera, també emprant la violència. I els dos darrers, el primer el dia 18 del mateix mes, va robar en un estanc i el 23, novament, en una benzinera. 

El modus operandi en aquests quatre fets era el mateix: anava tapat amb "un barret i un tapaboques" i entrava a les botigues quan estaven obertes al públic. Ho feia amb un ganivet de "grans dimensions" amenaçava els treballadors i els robava els diners de la caixa, que guardava en bosses de plàstic que duia a la butxaca.

La policia el va identificar i va muntar un dispositiu per detenir-lo. Així ho va fer, després de cometre el darrer robatori en una benzinera. Van localitzar el vehicle amb el presumpte autor prop del local que havia estat robat i va ser detingut.

A l'interior del cotxe van trobar guants, un barret negre un tros de tela i prop de 250 euros.  L'home va passar a disposició judicial aquest diumenge i el jutge va decretar el seu l'ingrés a presó.