​Un motorista ferit greu en un accident a la carretera de Matadepera

Van xocar un turisme que accedia a la benzinera, i una motocicleta

Redacció
22 de febrer del 2019
La policia municipal informa que dijous a les 20 hores, un vehicle patrulla que circulava per la carretera de Matadepera, a l’alçada de la benzinera, va comunicar a la Central que s’havia produït un accident de circulació, amb un motorista implicat.

Els agents van informar que el motorista estava inconscient estès al terra i una ambulància i un altre vehicle altament medicalitzat van atendre al motorista, en estat greu, i el van traslladar d'urgència a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Una altra patrulla i un comandament van fer tasques de suport i regulació del trànsit, ja que es va tallar totalment la carretera Matadepera, en sentit Nord, amb pas alternatiu de vehicles.
Sembla que l’accident va tenir lloc quan un turisme estava aturat a la carretera de Matadepera, sentit a Terrassa, i va girar per a accedir a la benzinera, sense adonar-se de la presència de la motocicleta, que circulava en sentit Matadepera.

Per aquest motiu, es va produir una col·lisió fronto-lateral dels dos vehicles. També va acudir al lloc la unitat d’Investigació d’accidents de la Policia Municipal, que va treballar de forma coordinada amb els agents actuants. La grua municipal va traslladar la motocicleta a Prefectura per a l’estudi de l’accident i per a la seva custòdia. Es va realitzar la prova de detecció alcohòlica al conductor del turisme, amb un resultat negatiu.