Denuncien una persona per apropiar-se d'un habitatge i plasmar-ho en un contracte fals

Va sol·licitar empadronar-se en un immoble que ocupava al barri de Can Gonteres

Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 18:18h
La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat una persona com a presumpte responsable d'un delicte de falsedat documental, usurpació d'immoble i defraudació de fluid elèctric. Gràcies a que va presentar un contracte d’arrendament fals davant els serveis municipals, per sol·licitar l'empadronament amb altres familiars a una casa ubicada al barri de Can Gonteres, que havia estat ocupada sense el permís de la propietat i on vivia amb tots els subministraments connectats de manera fraudulenta.

A més, s'havia empadronat mesos abans a una altra casa propera, de la mateixa zona. Agents de la Unitat de Delinqüència Urbana de la Policia està fent indagacions per esbrinar si una immobiliària de la ciutat, que apareix en els contractes falsificats, es troba implicada i amb connivència amb el denunciat.

Per ara, ja s’ha citat a declarar, com a víctima, a la persona de la qual es van utilitzar les dades per redactar el contracte denunciat. També s’ha reclamat al responsable de l’esmentada gestoria que figurava en el contracte per tal de determinar la seva participació.