Arriba una nova edició de la Vallès Drac Race

Tres curses recorreran el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac el pròxim 17 de febrer

Vallès Drac Race.
Vallès Drac Race. | Josep M. Montaner
Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:00h
El pròxim diumenge 17 de febrer el parc de les Nacions Unides de Terrassa tornarà a acollir Vallès Drac Race, amb tres curses de muntanya pensades per descobrir els senders del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Són la Vallès Drac Trail, la Half Drac Trail i l'Esquena de Drac.

Als participants de Vallès Drac Trail, la més exigent, els espera un recorregut de 48 km i 2.200 metres de desnivell positiu per donar una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, passant pels termes municipals de Terrassa, Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura. Com a novetat, enguany la cursa també presenta l'opció de fer-la per equips de relleu. 

La cursa Half Drac Trail, amb una distància de 24 km i 1.100 metres de desnivell enllaçarà de nou Mura i Terrassa. Un itinerari excel·lent per la serra de l’Obac fins a Terrassa amb vistes espectaculars de la cara nord de Montserrat.

La cursa més popular és l'Esquena de Drac, de 11 km i 350 metres de desnivell positiu es planteja amb menys desnivell que l'any anterior. Està pensada per a aquells corredors amb ganes de iniciar-se a les curses de muntanya o pels ja més experimentats però amb caràcter més explosiu.

A més, l’organització oferirà 4 curses infantils simultànies a les altres competicions, amb recorreguts d’entre 1,5 i 3 km i orientats a la practica esportiva dels mes menuts. Els recorreguts seran íntegrament per els camps del Pla del Bon Aire.

L’objetiu de la Vallès Drac Race 2019 és la promoció del Parc de Sant Llorenç per a la pràctica esportiva. El principal reclam dels itineraris de la Vallès Drac Race són els seus paisatges i el pas per diferents punts emblemàtics del parc natural, un paradís per els amants del trairunning.
 

La cursa Vallès Drac Race transcorre pel parc natural. Foto: V.D.R.