Asseguda conjunta de protesta el derbi entre Sabadell i Terrassa per demanar respecte al futbol femení

Durant un minut les dues plantilles s'han assegut a la gespa

Les jugadores del Terrassa i el Sabadell protestant
Les jugadores del Terrassa i el Sabadell protestant | Críspulo Díaz
Redacció
11 de febrer del 2019
Actualitzat el 12 de febrer a les 9:17h
Aquest cap de setmana s'ha estès una imatge per diferents camps de futbol, majoritàriament en partits femenins i de diverses categories, amb les jugadores assegudes a terra durant un minut. Una acció a favor de la igualtat i el respecte com a reacció i mostra de repulsa el que es va viure, fa una mica més d'una setmana, a l'Olímpic de Terrassa, en un partit femení entre el Terrassa FC i EF Viladecavalls que es va suspendre per actituds sexistes de l'equip de veterans. 

La protesta s'ha replicat per diferents punts del país. Un ha estat al complex esportiu Olímpia, on aquest cap de setmana s'ha disputat el derbi entre CE Sabadell i Terrassa FC -militen a la Preferent Femení Grup 1-. Les jugadores d'un i altre equip s'han assegut a terra durant un minut. També ho han fet les banquetes. 

Un gest per reivindicar respecte a les dones i al futbol femení, una demanda que no entén de rivalitat esportiva. Les egarenques van golejar les arlequinades (2-4) i se'n van endur els tres punts cap a la ciutat veïna.