Entrades exhaurides per la nit de monòlegs al Centre Cultural Terrassa

Jose Corbacho, Santi Millán i Javi Sancho pujen a l'escenari terrassenc amb l'espectacle Comedy Zoo Tour

Comedy Zoo Tour.
Comedy Zoo Tour. | Cedida
Redacció
07 de febrer del 2019
Actualitzat el 08 de febrer a la 13:29h
Després d’exhaurir les entrades el passat mes d’octubre, els tres còmics ho han tornat a fer amb una nova edició del Comedy Zoo Tour, que es podrà veure aquest dissabte 9 de febrer al Centre Cultural Terrassa. Corbacho i Millán demostren que segueixen compartint l’energia i l’afinitat còmica que van forjar a La Cubana i més tard al programa A Pèl Tour. L’última incorporació és el còmic Javi Sancho, que ha fet de teloner en els últims espectacles de Millán.

Al llarg de la seva trajectòria Santi Millán ha participat també a programes d’El Terrat com La cosa nostra i Una altra cosa, a sèries com Periodistas i 7 vidas i a més d’una desena de pel·lícules. Actualment dirigeix la seva productora audiovisual Zoopa (Zoo Partners Entertainment) creadora d’aquest espectacle. Des de fa 10 anys programen Comedy Zoo Tour, los animales de la comedia a la sessió golfa de monòlegs del Club Capitol on es reuneixen els millors artistes d’stand up comedy del país.

Per la seva banda, Jose Corbacho està vinculat a la productora El Terrat, de la qual n’és soci i conseller de continguts. Corbacho ha participat en programes d’humor com Homo Zapping, Tú si que vales i Buenas noches y Buenafuente. Amb l'ajuda del seu amic Juan Cruz van rodar la pel·lícula Tapes (2005), que va rebre la Biznaga de Oro a la millor pel·lícula al Festival de Màlaga, i Corbacho va guanyar el premi Goya al millor director novell.

L’humorista Javi Sancho ha esdevingut en molt poc temps un referent del monòleg a la sala del Club Capítol essent el còmic més jove en aparèixer a la cartellera de la Sala Pepe Rubianes. Paral·lelament a la seva actuació al Comedy Zoo, actua en solitari amb els espectacles Perrea i Del deporte también se sale. Sancho també ha fet les seves incursions televisives com a guionista i copresentador del programa Fiesta Suprema (La2).