Identifiquen una persona que es dedicava a robar tapes del clavegueram

​La col·laboració ciutadana va ajudar a identificar-la a través del seu vehicle

Redacció
07 de febrer del 2019
La policia municipal de Terrassa ha identificat una persona que es dedicava a robar tapes de la xarxa de clavegueram de la ciutat. En un comunicat s'informa que a les 11 hores del matí dos ciutadans van trucar a la policia informant que hi havia algú que estava sostraient tapes del clavegueram, al carrer dels Dipòsits, amb Ronda Ponent, i al carrer del Catorze d’Abril, a l’altura del carrer de Beethoven.

Un dels testimonis va facilitar el número de placa de matricula del vehicle on anava la persona denunciada, i l’altre una gravació on es podia veure el model del vehicle. Diverses patrulles de la policia local es van dirigir a la zona on estava empadronat el vehicle i el van poder localitzar estacionat. Els agents van parlar amb el seu propietari, que va negar els fets, i li van fer lliurament d’una citació per declarar per un presumpte delicte de furt.

Els agents van senyalitzar els forats del clavegueram sense reixa i van avisar als serveis de manteniment urbà per reposar les tapes sostretes.