Condueix drogat, sense carnet i xoca amb diversos vehicles estacionats

La policia municipal el va detenir i li va extreure un ganivet de grans dimensions

Redacció
07 de febrer del 2019
La policia municipal de Terrassa informa que dimarts al migdia un agent fora de servei va informar d’una col·lisió al carrer de Sant Damià, a l’alçada del carrer de la Mare de Déu de les Neus, al barri de Ca n'Anglada de Terrassa. 

L'agent va comunicar que el conductor semblava estar sota els efectes de l’alcohol. Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc i va observar que el vehicle denunciat havia col·lidit contra un altre que estava estacionat. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor que va provocar la col·lisió i va donar un taxa negativa de 0,0 mg/l.

Fons policials afirmen que degut a la simptomatologia evident en el conductor, els agents el van sotmetre seguidament a la prova del drogotest, en la que va donar positiu a vàries substàncies estupefaents. Els agents van comprovar que el conductor no havia tingut mai permís de conduir i van procedir a la seva detenció pels dos delictes contra la seguretat viària.

A més a més, la policia explica que els agents van trobar a l’interior del vehicle un ganivet de grans dimensions i van denunciar aquest fet, a més d’intervenir el ganivet. Es va demanar l’actuació de la grua municipal per immobilitzar el vehicle a la seva base.

Més tard, la policia local va rebre una altra trucada d’un ciutadà per informar que el mateix vehicle havia col·lidit poc abans amb un altre vehicle estacionat al carrer de Puigbarral, a l’alçada del carrer del Camí de la Font de les Canyes. Els agents van agafar les dades dels
fets i els testimonis i van realitzar l’informe tècnic d’accidents. El conductor detingut es va posar a disposició judicial.