«Caminem lluny» dels terrassencs Doctor Prats, candidat al premi «Disc Català de l'Any»

Ja es poden votar els 10 finalistes del certamen que atorga Ràdio 4

Videoclip de
Videoclip de | Dr Prats
Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:39h
El disc "Caminem Lluny" dels terrassencs Doctor Prats és un dels deu candidats a guanyar el premi "Disc Català de l'Any" que atorga Ràdio 4. El premi inicia la fase final de votació del millor àlbum d'entre els finalistes que s'allargarà fins al dilluns 25 de febrer.

Els finalistes són: "La gran vida" de Buhos, "Venim de lluny" de Doctor Prats, "Triangular" d'El Petit de Cal Eril, "Som" d'Els Pets, "Tots els meus principis" d'Els Catarres, "Ara som gegants" de Joan Dausà, "Nua" de Judith Neddermann, "Ahora o nunca" de La Pegatina, "Eclíptica" de Maria Rodés i "Fills de les estrelles" d'Obeses. El disc més votat fins al 25 de febrer rebrà el premi que l'acredita com l'àlbum més destacat de la temporada segons els oients de Ràdio 4.

El premi "Disc Català de l'Any" de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català. Va néixer l'any 1979 de la mà de Joan Ramon Mainat al seu programa "Cançons al vent" i en el seu palmarès hi figuren noms com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, La Trinca, Marina Rossell, Sau, Antònia Font, Gossos, Els Amics de les Arts, Els Catarres i Obeses. L'última edició la va guanyar el grup Txarango, per segona vegada, amb l'àlbum "El cor de la terra".