feminisme

S'amplia la freqüència del bus llançadora entre Matadepera i Terrassa

A partir del dilluns 18 de febrer els usuaris tindran més busos a la seva disposició

per Redacció, 6 de febrer de 2019 a les 12:30 |
Autobús de la línia M8D que connecta Terrassa i Matadepera. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La línia M8D, que realitza actualment  el servei d’autobús llançadora entre la plaça de Sant Jordi de Matadepera i les estacions ferroviàries de Nacions Unides (FGC) i del Nord (FGC i Renfe) a Terrassa, tindrà més freqüència de pas.

A partir del dilluns 18 de febrer es cobriran també les franges compreses entre les 10.30 hores i les 13.00 hores, i entre les 15.30 hores i les 18.00 hores, incloent les hores de sortida dels centres escolars i llocs de treball, que és quan es donen els principals pics de demanda.

Fonts de Transports Generals d’Olesa, que s'encarreguen del servei, apunten que “la proposta consisteix en augmentar la cobertura horària del servei, mantenint tant l’amplitud horària com la freqüència de pas de la línia, i fent de l’M8D una alternativa de transport públic més atractiva i alhora competitiva vers altres modes com el vehicle privat”. 

Nous horaris de la línia d'autobús M8D Foto: Cedida

 

 

Participació