SORTEIG per gaudir de la «Gala de Ballarins Catalans al Món» a Terrassa

LaTorre sorteja una entrada doble per veure l'espectacle el diumenge 17 de febrer a les 18 hores al Centre Cultural Terrassa

Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:16h
Joan Pera a «Alguns neixen estrellats»
Joan Pera a «Alguns neixen estrellats» | Focus

Després de l’èxit de la Primera Gala de Ballarins catalans al món, el Centre Cultural Terrassa torna a convidar ballarins de casa nostra que estan mostrant el seu talent a les principals cases de dansa del món. En aquesta segona edició de la gala hem convidat a ballarins que treballen diàriament al Teatre de Lüneburg o el Leipzig Ballet d’Alemanya, el Ballet Nacional de Noruega, el Ballet Nacional de Moràvia i Silèsia (República Txeca) o el Balletto del sud (Itàlia).


Un programa divers que ens permetrà gaudir dels diversos estils de la dansa, amb l’elegància i excel·lència tècnica com a eix denominador.

​LaTorre sorteja una entrada doble per anar a veure la "Gala de Ballarins Catalans al Món", el diumenge 17 de febrer a les 18 hores al Centre Cultural Terrassa. Pots apuntar-t'hi aquí:



Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dilluns, 11 de febrer de 2019, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu a latorre@latorredelpalau.cat