Sant Cugat estudia personar-se com a acusació particular en la violació d’una menor

L'alcaldessa expressa la "tolerància zero" contra conductes que abusin de les dones

La façana de l'Ajuntament de Sant Cugat sense les banderes catalana, espanyola, europea i la del municipi
La façana de l'Ajuntament de Sant Cugat sense les banderes catalana, espanyola, europea i la del municipi | Ciutadans Sant Cugat
NacióDigital
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:47h
L’Ajuntament de Sant Cugat estudia personar-se com a acusació particular en el cas d’una menor agredida sexualment presumptament per un altre menor la matinada del passat dissabte. Així ho ha indicat l’alcaldessa de la localitat, Carmela Fortuny, aquest dimarts després de reunir-se amb el cap dels Mossos d’Esquadra de la població, Manel Rodríguez.

Fortuny ha assegurat que ho farà en aquest cas i en qualsevol altre que es produeixi al municipi. En aquest sentit, ha manifestat “tolerància zero” contra “qualsevol tipus de violència sexual”.

Una altra de les mesures del consistori serà adherir-se de forma “immediata” al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci, aprovat recentment per la Generalitat, que persegueix castigar les conducte que atemptin contra la llibertat sexual, especialment en els entorns d’oci.

Per la seva banda, Rodríguez ha afirmat que es reforçarà la vigilància a la zona d’oci nocturn, juntament efectius d la Policia Local, on es va produir aquesta i una altra agressió sexual.