Cultura

El Tricicle s’acomiada dels escenaris al Centre Cultural Terrassa

Els tres còmics faran parada a la ciutat els dies 12, 13 i 14 de setembre amb l'espectacle «HITS»

per Redacció, 10 de febrer de 2019 a les 12:25 |
HITS es podrà veure al Centre Cultural Terrassa el mes de setembre. | Cedida
Els tres còmics diuen adéu als escenaris amb "HITS", un espectacle humorístic on es recullen els millors moments de la seva trajectòria. Acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent (HITS), és el muntatge que serveix a la companyia per acomiadar-se dels escenaris i on repassen els 39 anys de trajectòria. Fan parada a l'escenari del Centre Cultural Terrassa els dies 12, 13 i 14 de setembre i les entrades ja estan a la venta. 

L’espectacle recull els millors moments del grup i fins ara, és l’espectacle més llarg produït pels còmics Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia. El grup assegura que els espectadors sortiran esgotats de l’espectacle perquè la gent riu més de 400 vegades durant tota la sessió. Amb ‘Hits’ és el desè muntatge teatral del Tricicle i ja l’han vist més de 175.000 espectadors en 35 ciutats diferents, entre les quals, Madrid, València, Bilbao o Sant Sebastià.


L’obra recull 12 dels esquetxos més famosos de les seves obres anteriors: Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretes, Tricicle 20, Sit, Garrik i Bits. Tot i que amb Hits Gràcia, Sans i Mir faran les seves últimes actuacions, no vol dir que sigui una retirada total. Ja han confirmat que es mantindran com a productors i directors d’espectacles. 
 

 

Participació