Detingut per anar en contra direcció pel carrer d'Arquímedes i triplicar la taxa d’alcoholèmia permesa

Va intentar estacionar a la plaça de Josep Freixa i Argemí, en detectar la presència policial

Redacció
05 de febrer del 2019
Divendres a la tarda un veí va informar a la Policia Municipal que un conductor circulava de forma erràtica i en contra direcció pel carrer d’Arquímedes. Una patrulla es va dirigir al lloc per localitzar al conductor infractor, que en adonar-se de la presència policial va intentar estacionar a la plaça de Josep Freixa i Argemí.

Segons informa la policia, els agents van veure que el conductor presentava mostres d’estar sota els efectes de l’alcohol i el van sotmetre a la prova estimativa d’alcoholèmia, en la que va donar una taxa positiva penal de 0,83 mg/l. Tot seguit li van  realitzar les proves d’alcoholèmia de contrast a la comissiaria, però el conductor es va negar a realitzar-les correctament.

Per aquest motiu, es va procedir a la detenció del conductor, que van ser citar al jutjat per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia. Els agents van obrir diligències penals dels fets i van immobilitzar el vehicle, que va ser retirat per la grua municipal.