«Reflexes al capvespre» guanya el concurs de fotografia de Mina, Aigües de Terrassa

Redacció
30 de gener del 2019
Rafel Aróztegui, amb la fotografia “Reflexes al capvespre”, ha estat el guanyador del IV Concurs de Fotografia organitzat per Mina, Aigües de Terrassa. Mentre a les edicions anteriors la temàtica girava entorn a la pluja, enguany el focus ha estat en la relació de l’aigua i la ciutat. Els fotògrafs Nebridi Aróztegui, Miquel Badia i Rafel Casanova han conformat el jurat que ha estat l’encarregat d’escollir la millor imatge entre les cinc finalistes.

Finalment, “Les coses més senzilles” de Tenti Cañasveras ha quedat en segona posició i “Plou o fa sol” d’Olga Jiménez ha tancat el podi. “Atracció aquàtica”, d’Àngels Closa, i “Contrast entre l’abans i l’ara”, del compte Records de Terrassa, han quedat en quarta i cinquena posició respectivament.

Una de les novetats d’aquesta edició és que el concurs s’ha vehiculat a través d’Instagram, plataforma on els participants havien de penjar una fotografia amb l’etiqueta #aiguaiciutat. El IV Concurs de Fotografia tanca amb 32 imatges participants, xifra récord de totes les edicions. El premi és un sopar per a dues persones a un restaurant de Terrassa i entrades per a un espectacle al Centre Cultural.
 

Fotografia guanyadora del concurs de Mina, Aigües de Terrassa. Foto: Cedida