Aguado titlla de «tendenciosa» una piulada de Matilla sobre la moció d'Open Arms

El debat s'ha produït després de la junta de portaveus celebrada el dilluns al vespre

29 de gener del 2019
Actualitzat el 30 de gener a les 11:38h
El tinent d'alcalde Amadeu Aguado ha aprofitat la roda de premsa prèvia al ple municipal per fer públic el seu malestar per una piulada del portaveu de Terrassa en Comú (TeC). En concret, després de la junta de portaveus, Xavier Matilla, va expressar en una piulada que "el PSC i l'alcalde Alfredo Vega s'han cobert de glòria votant en contra de dues propostes: regular el preu de lloguers abusius i permetre Open Arms sortir a salvar vides".

A banda de respondre a la mateixa xarxa social, Aguado ha dit que "és lleig" el que han fet i ha expressat que "no hem de caure en la inèrcia de fer piulades sesgades i tendencioses que poden confondre la ciutadania". 
 
En concret, el portaveu del govern municipal ha explicat que el punt pel qual no poden votar a favor va en relació a qüestions de seguretat i de les normes europees. Aguado també ha volgut recordar que des de l'ajuntament s'han fet aportacions directes a Proactiva Open Arms i que Terrassa destina un 1% del pressupost municipal destinat a la cooperació mentre que Barcelona, on governen els comuns, hi destinen el 0,7%.