27
de gener
del
2019
Els vuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès proposen un homenatge gastronòmic amb les primeres favetes baby de la temporada. Des d’aquesta setmana i fins al proper diumenge 3 de febrer, elaboraran diferents plats amb aquesta lleguminosa d’hivern, collida, principalment, per pagesos d’entorns propers com el Maresme, Baix Llobregat o Vallès.
Els xefs dels restaurants Can Feu de Sabadell, El Cel de les Oques de Terrassa, Lossum de Sant Quirze del Vallès, Garbí de Castellar del Vallès, Can Vinyers de Matadepera, El Rístol de Viladecavalls, Tast & Gust de Cerdanyola i Can Piqué de Montcada i Reixac s’han compromès a que cada dia hi hagi, com a mínim, un plat protagonitzat per aquesta hortalissa de mida petita que es cull en la transició de l’hivern a la primavera.
Els xefs dels restaurants Can Feu de Sabadell, El Cel de les Oques de Terrassa, Lossum de Sant Quirze del Vallès, Garbí de Castellar del Vallès, Can Vinyers de Matadepera, El Rístol de Viladecavalls, Tast & Gust de Cerdanyola i Can Piqué de Montcada i Reixac s’han compromès a que cada dia hi hagi, com a mínim, un plat protagonitzat per aquesta hortalissa de mida petita que es cull en la transició de l’hivern a la primavera.