L'humor anglès arriba de la mà de Joan Pera i David Olivares al Centre Cultural Terrassa

La ficció anglesa de la BBC aterra a l'escenari terrassenc amb l’emblemàtica producció "Alguns neixen estrellats"

Joan Pera i David Olivares «Alguns neixen estrellats».
Joan Pera i David Olivares «Alguns neixen estrellats». | Centre Cultural
Redacció
24 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:29h
El Centre Cultural Terrassa acull, aquest divendres a les 21 hores, l'humor anglès de la mà de Joan Pera i David Olivares. La ficció anglesa de la BBC aterra a l'escenari terrassenc amb l’emblemàtica producció Alguns neixen estrellats, una sèrie humorística del canal britànic BBC que va resultar ser un èxit quan es va emetre a casa nostra, als anys 80 a TV3.

Després d’haver doblatla veu del protagonista, Joan Pera puja la sèrie a l’escenari amb David Olivares i sota la direcció d’Enric Llort. Joan Pera i David Olivares, han treballat junts en El Fantasma de Canterville i fruit d’aquella bona sintonia que ja vam veure també aquí al Centre Cultural, ara ofereixen un espectacle absolutament rialler que ens evoca alguns dels personatges més universals de la Comèdia; Charlot, Mister Bean, Woody Allen, Frank Spencer, i l’Inspector Closseau. Passi el que passi en gaudirem! Està garantit.

Pera, amb un públic fidel al Centre Cultural Terrassa, protagonitzarà un altre espectacle aquesta temporada. Juntament amb el seu fill Roger Pera, es posaran en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfgang Amadé Mozart, amb un text perfilat pel dramaturg català Sergi Belbel. Tot això amb un repartiment d’obres cèlebres de W.A.Mozart interpretat per l’Orquestra Simfònica del Vallès (22 de març).