L'activitat internacional d'empreses vallesanes augmenta un 5% el 2018

Des del 2012 l'increment en l'emissió de documents de la Cambra de Terrassa arriba al 37%

Cambra de Terrassa
Cambra de Terrassa | Cedida
Redacció
23 de gener del 2019
Actualitzat el 24 de gener a les 11:10h
Les empreses de la demarcació de la Cambra de Terrassa han augmentat en un 5% l'activitat internacional durant el 2018. Així ho quantifica l'entitat empresarial en un informe recent on especifica que ha emès un total de 13.579 certificats d’origen i de legalització de documents de caràcter comercial per a operacions internacionals.

Segons la Cambra, aquest increment rau en el procés de recuperació i l’enfortiment de l’activitat internacional de les empreses de la demarcació de Terrassa, que inclou els municipis de Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. 

​També ha augmentat en un 26% el nombre d’empreses que utilitzen el servei d’emissió de certificats d’origen online de la Cambra. Pel que fa a l'increment acumulat, des de l’any 2012 s'h incrementat un 37% l’expedició de documents d’exportació que donen cobertura a un total de 130 països de tot el món. D’acord amb els documents d’exportació expedits per la Cambra en el transcurs de l’any 2018, els principals mercats de destinació de les operacions comercials internacionals han estat Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs Units, Algèria, Colòmbia, Egipte i Índia, que representen el 43% del total, seguits de Qatar, Kuwait, Xile, Turquia, Rússia, Jordània, Iran, Vietnam i Brasil.