A partir d'avui el carrer Ample és de sentit únic

També hi ha canvis en la zona de càrrega i descàrrega del Mercat de Sant Pere per millorar la circulació i la seguretat viària

El Mercat de Sant Pere.
El Mercat de Sant Pere. | Aj. Terrassa
Redacció
22 de gener del 2019
A partir d'avui el s'elimina un sentit de circulació al carrer Ample, en el tram que fins ara era de doble sentit, des del carrer d’Ègara fins al Mercat de Sant Pere. Aquesta és una de les mesures inicials de la Comissió de Seguiment que ve treballant els darrers mesos en mesures i actuacions de millora de la mobilitat al barri i de l’entorn del mercat.

Aquest canvi afectarà també al carrer Transversal, que canviarà de sentit de circulació entre els carrer de Francesc Salvans i d’Emili Badiella, per facilitar l’accessibilitat al carrer Ample. Per altra banda, també està prevista canviar la ubicació de la zona de càrrega i descàrrega actual, amb l’objectiu de millorar la visibilitat del mercat des del propi carrer Ample.

Així, l’entrada del Mercat s’habilitarà com a zona lliure de vehicles. La comissió treballa amb l’objectiu de reformar i millorar l’entorn urbà del mercat i el seu eix comercial, especialment pel que fa a aspectes relacionats amb la mobilitat i la reforma del propi mercat.