Set motoristes ferits en diversos accidents durant el cap de setmana a Terrassa

Alguns van haver de ser traslladats a centres hospitalaris

Redacció
22 de gener del 2019
Dissabte, a les 12 h, a la cruïlla del carrer de Severo Ochoa amb el carrer del Catorze d’Abril, va tenir lloc una col·lisió entre un turisme i un ciclomotor. Els agents van informar que al ciclomotor viatjaven dos ocupants i que tots dos estaven ferits. Dues ambulàncies els va atendre, traslladant-los posteriorment a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Aquest dissabte, a les 14.25 hores, el 112 va alertar d’una col·lisió amb un motorista ferit al carrer de Sicília, a l’alçada del carrer de Carrasco i Formiguera. Es va comissionar un vehicle patrulla de la Policia Municipal, que va informar que es tractava d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. Una ambulància va atendre al motorista i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Divendres, a les 12.20 hores, al carrer de les Borges Blanques, a l’alçada del carrer de
Tàrrega, va tenir lloc una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. Una ambulància va atendre al motorista, que havia resultat ferit, i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Més tard, a les 13:25 hores, a la cruïlla dels carrers de Córdova i Sevilla, un turisme i una motocicleta van col·lidir i el motorista en van resultar ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Posteriorment, a les 15.35 hores, a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Navarra, es va produir una col·lisió entre un turisme i una motocicleta de gran cilindrada. Una ambulància va atendre al motorista i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

A les 17 hores, es va rebre una trucada que informava de la caiguda fortuïta d’un motorista a l’avinguda de Jaume I, a l’alçada del carrer de Prat de la Riba. Els agents van informar que també hi havia un turisme implicat i que els indicis indicaven que hi havia hagut una conducció temerària per part dels dos implicats en l’accident. Els agents van prendre declaració als testimonis i van realitzar consulta de les dades del motorista. A la DGT no constava cap assegurança en vigor a la motocicleta, motiu pel qual el motorista va ser denunciat i immobilitzada la motocicleta mitjançant acta. Es van obrir diligències penals vers el motorista per un presumpte delicte contra la Seguretat Viària.