política local

El govern i TeC celebren una jornada per recollir aportacions de la ciutadania de cara al futur de la ciutat

L’acte tindrà lloc aquest dimarts 22 de gener a les 17.30 hores al Centre de Documentació i Museu Tèxtil.

per Redacció , 21 de gener de 2019 a les 16:34 |
Aquest dimarts 22 de gener tindrà lloc la jornada "Terrassa, fets i reptes" amb l’objectiu de
generar debat ciutadà i recollir les aportacions de la ciutadania de cara a projectar el futur de la ciutat. La iniciativa sorgeix de la Comissió d’Estratègia de Ciutat, impulsada pel Govern municipal i el principal grup de l’oposició, Terrassa en Comú, ara fa deu mesos. Durant aquest temps la comissió ha fet un treball d’anàlisi i reflexió de ciutat a partir de diversos documents, estudis i informes.


En aquest acte es vol donar a conèixer aquests treballs i alhora convidar tothom a contribuir aportant la seva visió de la ciutat. La idea és que aquest treball porti a fer-se preguntes sobre la nova realitat que viu la ciutat i, especialment, sobre quins són els principals desafiaments i oportunitats que hauran d’afrontar de manera conjunta l’Ajuntament, les entitats i la ciutadania.

L’acte tindrà lloc a les 17.30 hores al Centre de Documentació i Museu Tèxtil. L’alcalde Terrassa, Alfredo Vega, i el portaveu del grup municipal de Terrassa en Comú, Xavier Matilla, faran la benvinguda institucional. A continuació hi haurà la presentació del document elaborat a partir del treball de la Comissió d’Estratègia i finalment s’organitzaran tres tallers, dedicats a l’àmbit social, econòmic i territorial, que estaran dinamitzats per persones expertes en la temàtica, que hi han col·laborat en el treball previ durant aquests deu mesos. La participació és lliure i oberta, però atès que l’aforament a les sales on es desenvoluparan els tallers és limitada, es recomana fer inscripció prèvia, indicant el taller en què es vol participar.

 

Participació