Alex Rodríguez ja és l'alcaldable del Partit Popular a Terrassa

La seva candidatura ha estat la guanyadora de les primàries internes del partit

Alex Rodríguez, alcaldable del PP a Terrassa.
Alex Rodríguez, alcaldable del PP a Terrassa. | Cedida
Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat el 21 de febrer a les 20:14h
L'advocat i actual portaveu del PP de Terrassa, Alex Rodríguez, ha estat escollit com alcaldable pel partit a Terrassa. La seva candidatura ha estat la guanyadora de les primàries internes del partit. "Aquest és el resultat final d'un ampli procés de renovació interna dins del partit, en
línia amb l'ocorregut en el PP en l'àmbit estatal i autonòmic", ha expressat Rodríguez.

L'advocat de 36 anys, compagina la seva vida professional amb la política. "Ni el meu partit ni jo mateix entenem la política com una professió, per la qual cosa és un requisit imprescindible per a ser alcaldable popular entendre la implicació política com un acte de servei a la comunitat i no com una forma de manteniment", afirma el candidat.

Rodríguez i el seu equip encaren les municipals amb il·lusió, entenent que aquestes eleccions seran una gran oportunitat per a poder explicar a la ciutadania el treball d'oposició i control al govern que han exercit durant els últims anys. "Durant aquesta campanya electoral podrem compartir amb la ciutadania el nostre projecte i les nostres ganes de ser útils a Terrassa". Segons l'alcaldable "nosaltres oferim embranzida i ganes de treballar, el govern actual, per contra, només compta amb desgana. Té la capacitat de treball d'una balena encallada".