Desmantellen una plantació de marihuana i troben armes de foc a Viladecavalls

En l’operatiu es van detenir quatre persones i es van intervenir 1.314 plantes de marihuana

Plantació de marihuana desmantellada a Viladecavalls.
Plantació de marihuana desmantellada a Viladecavalls. | Mossos d'Esquadra
Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:35h
Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat, Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van realitzar el dia 11 de gener una entrada i registre a un immoble de la localitat de Viladecavalls on es va trobar una plantació de marihuana. Arran d’aquesta operació els investigadors van detenir quatre persones veïnes de Viladecavalls i de Terrassa.

La investigació es va iniciar a principis del mes de desembre quan els agents van tenir constància que s’estava cultivant marihuana. La investigació va confirmar que l’immoble estava connectat de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa elèctrica comunitària.

Arran d’aquests indicis els agents van realitzar una entrada i registre autoritzada pel Jutjat d’Instrucció Número 4 de Terrassa.

Els agents van intervenir 1.314 plantes de marihuana en diferents estat de creixement i van desmantellar tota la infraestructura per al seu cultiu. També es van intervenir quatre bàscules de precisió i cinc armes de foc, una escopeta, un revòlver, i tres pistoles amb abundant munició.
 

Armes de foc trobades al domicili on hi havia la plantació de marihuana a Viladecavalls. Foto: Mossos d'Esquadra


Quan els agents van irrompre a l’immoble, van localitzar dos homes de 38 i 35 anys, veïns de Viladecavalls i Terrassa respectivament en el seu interior, que van ser detinguts. Aquestes dues persones se’ls va deixar en llibertat després de declarar a dependències policials.

La investigació va finalitzar dos dies després amb la detenció dels presumptes  propietaris de la plantació, un home de 34 anys i una dona 32 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Viladecavalls com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, tinençail·lícita d’armes i defraudació de fluid elèctric.

Dimarts 15 de gener els dos detinguts van passar a disposició judicial. L’home va ingressar a presó i la dona va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat d’Instrucció 4 de Terrassa.