Una dona ferida de mossegada en una baralla per un aparcament

Les dues persones agressores van ser detingudes per un presumpte delicte de robatori amb violència i lesions

Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:17h
A les 19.20 hores de dimarts, un ciutadà va informar a la Policia Municipal d’una baralla al carrer de Miquel Vives, a l’alçada del carrer de Pau Marsal. Al lloc van acudir vàries dotacions policials. Allà, els agents van ser informats que els fets van tenir lloc quan la persona que va alertar a la Policia, que presentava ferides sagnants, es trobava estacionada esperant al vehicle a una altra persona; i en aquell moment va arribar un altre turisme, ocupat per una dona i un home, que volien aparcar al mateix lloc.

Per aquest motiu va començar una discussió, que va acabar amb l’agressió a la dona per part de l’altra, intervenint en la baralla també l’home que acompanyava a la presumpta agressora, a més de la persona a qui esperava la conductora, que va aparèixer.

La persona agredida va informar que els agressors havien marxat en un vehicle i també va denunciar que li havien sostret el telèfon mòbil que portava a la mà en el moment de la disputa. La denunciant va facilitar la descripció d’aquestes persones i la del vehicle en el que circulaven.

Una altra patrulla va localitzar poc després el vehicle, que estava estacionat al carrer de Pau Marsal, i va identificar a les dues persones, que coincidien plenament amb la descripció facilitada per la denunciant.

Una unitat del SEM va assistir a la persona ferida d’una mossegada en un dit i diverses erosions i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Les altres dues persones van ser detingudes per un presumpte delicte de robatori amb violència i lesions.