L'HUMT acull aquests dies unes jornades sobre disfuncions defecatòries

Les jornades formen part dels workshops intremitjos del curs de formació mèdica en neuromodulació sacra

Redacció
16 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:33h
En el marc de la quarta edició del curs de formació mèdica continuada en neuromodulació sacra en disfuncions del sòl pelvià promoguda per la Unitat de Coloproctologia, pertanyent al servei de Cirurgia General de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), entre el dimarts 15 i el dijous 17 de gener se celebren unes jornades assistencials sobre disfuncions defecatòries, proctologia i neuromodulació sacra.

Les jornades formen part dels workshops intremitjos del curs de formació mèdica en neuromodulació sacra iniciat l’any passat i es caracteritzen per la immersió clínica dels assistents que s’incorporen a la activitat de la Unitat, participant tant a les consultes externes com a les sessions acadèmiques i quirúrgiques.

La direcció del curs, inaugurat el passat mes d’abril, va a càrrec de la Dra. Arantxa Muñoz, cap Clínic de Cirurgia de l’HUMT i està avalat per una llarga trajectòria assistencial i acadèmica dels seus professionals en termes de diagnòstic i tractament de la incontinència fecal i altres trastorns defecatoris, així com la proctologia avançada.

Aquestes jornades s’emmarquen en el conjunt d’activitats docents que la Unitat de Coloproctologia de l’HUMT desenvolupa a nivell nacional i internacional després d’haver estat el centre pioner i amb més experiència de l’Estat espanyol en la utilització d’aquest tractament des del passat 1997.