Els veïns de Matadepera es tornaran a mobilitzar aquest vespre en contra dels robatoris

Sota el lema "Matadepera rebutja" mostraran el seu descontentament davant de l'Ajuntament

Protesta a Matadepera pels robatoris a cases.
Protesta a Matadepera pels robatoris a cases. | Anna Mira
16 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:10h
Després de gairebé dos mesos des de la protesta històrica que van protagonitzar els veïns de Matadepera per demanar més seguretat davant l'allau de robatoris que pateix el Municipi, aquest dimecres a la tarda els veïns de la població vallesana es tornaran a mobilitzar davant de l'Ajuntament. 

El passat 16 de desembre l'ajuntament matadeperenc es va reunir amb els veïns per explicar-los les iniciatives que s'estaven implementant per reduïr el nombre de robatoris però un mes després els veïns es queixen que encara no s'han posat en marxa les mesures. Unes mesures que inclouen un pla de seguretat, més policia, més il·luminació, més càmeres i la contractació d'una empresa de seguretat privada. 

Mesures urgents

Els veïns de Matadepera han convocat una concentració davant de l'ajuntament per aquest dimecres 16 de gener a les 19h perquè consideren que "necessitem solucions urgents". Per mostrar el seu descontentament amb el consistori han organitzat una concentració sota el lema "Matadepera rebutja". Està previst que els veïns que vulguin portaràn la bossa groga dels envasos amb la paraula escrita del que no volem reciclar, per ex. “els lladres” i la depositarem davant l’Ajuntament. Tot seguit, representants veïnals llegiran un comunicat.
 

Protesta a Matadepera pels robatoris a cases Foto: Anna Mira