Una persona queda atrapada dins del vehicle després de patir un accident

En total sis persones van resultar ferides en quatre accidents de trànsit el dilluns

Redacció
16 de gener del 2019
A les 18.30 hores de dilluns, el 112 va alertar d’un accident a la plaça de les Magnòlies, en el que dos turismes havien col·lidit i hi havia un ferit lleu atrapat a dins d’un dels vehicles. Es va activar el servei d’ambulància i Bombers.

Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc, on va atendre als ferits i va regular el trànsit a la zona. Dues dotacions dels Bombers van actuar i van extreure al ferit atrapat del vehicle i tot seguit, l’ambulància va atendre a dos ferits lleus i els va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT). Els agents van agafar les dades del fets i van realitzar l’informe tècnic d’accidents.



A banda d'aquest, aquest dilluns hi va haver tres accidents més amb ferits que van ser traslladats a l'HUMT. A les 8.25 h d’ahir dilluns, el 112 va informar de la caiguda d’un motorista al carrer de l’Autonomia, a l’alçada del carrer del Pla de l’Ametllera. Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc i va comprovar que el motorista havia relliscat i havia caigut al terra. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. 

Poc després, a les 12 hores, un particular va trucar a Prefectura per informar d’una col·lisió entre dos vehicles al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de Magallanes. Una patrulla de la Policia Municipal va observar que una conductora havia patit lesions i va activar una ambulància. Els agents van donar avís a la grua municipal per retirar els vehicles de la calçada, ja que molestaven al trànsit. Una ambulància va traslladar a la conductora lesionada a l’Hospital de Terrassa. 

Més tard, a les 15 h, el 112 va informar d’un accident entre dos vehicles amb ferits al carrer del Duero, a l’alçada del carrer del Cardener, i que s’havia activat una ambulància. Una patrulla de la Policia Municipal va observar que els dos conductors havien patit lesions i que els vehicles havien quedat al mig de la calçada. Un altre vehicle patrulla va acudir per donar suport i regular el trànsit i tallar momentàniament la calçada. Una ambulància va assistir als conductors i van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.