Col·lectius feministes de Terrassa fan una crida a la mobilització en contra de Vox

El pròxim 15 de gener es farà una concetració a diverses ciutats de l'estat espanyol entre elles a Terrassa

Roda de premsa del Casal de la dona de Terrassa.
Roda de premsa del Casal de la dona de Terrassa. | Anna Mira
13 de gener del 2019
Diversos col·lectius feministes de Terrassa dins de la Comissió 8 de Març han fet públic un comunicat on fan una crida a la mobilització el pròxim dimarts 15 de gener en contra de l'ascens de Vox a Andalusia. En una roda de premsa al Casal de la Dona de Terrassa, representants de les 18 entitats que conformen la Comissió 8 de març a més de Federalistes d'Esquerres i les periodistes Paramos 8M, i també de la regidora d'Igualtat, Gracia García, i la regidora de TeC, Anna Rius, han llegit el manifest de la mobilització.

Carme Freixa, del Moviment Democràtic Dones, ha assegurat que denuncien un partit que "reivindica la xacra social del masclisme com si fos una opció legítima" i ha advertit que "les dones no permetrem cap retrocés dels drets aconseguits".

El text, acordat per col·lectius de tot l'estat espanyol sota el lema "Ni un paso atrás" pretén mostrar el seu rebuig a Vox i les idees que defensen. En concret a les que tenen a veure amb els drets de les dones, al col·lectiu LGTBI, però també a tots els drets socials i humans.

El pròxim dimarts 15 de gener hi ha convocades diverses concentracions simultànies arreu de l'estat per demostrar aquest rebuig. A Terrassa es farà a les 19 hores davant de l'ajuntament de Terrassa.