Successos

Un incendi posa al descobert una plantació de marihuana a Terrassa

Els inquilins van sortir de l'habitatge corrent i van abandonar el lloc

per Redacció , 11 de gener de 2019 a les 07:30 |
Plantació de marihuana localitzada al pis incendiat. | Policia Municipal
El passat dimarts, a les 22.30 hores, el 112 va alertar d’un possible incendi a un habitatge ubicat al carrer de Tortosa, a l’alçada del carrer de Solsona. Des de Prefectura es van comissionar dos vehicles patrulla. Els agents van informar des del lloc dels fets que diversos testimonis manifestaven que els inquilins de l’habitatge havien sortit corrent.

Efectius de tres dotacions del Parc de Bombers de Terrassa hi van actuar i van informar que, segons els indicis, el foc s’havia produït per una sobrealimentació del quadre dels comptadors elèctrics motivada per una demanda excessiva de fluid elèctric per a la que la instal·lació no estava preparada.


Quan els efectius de Bombers van sufocar l’incendi, els agents policials van poder accedir a l’immoble per realitzar una inspecció ocular. En arribar a les golfes, hi van trobar unes 310 plantes de marihuana en jardineres individuals, així com una complerta instal·lació elèctrica de llums i escalfadors i una xarxa de reg automàtic.

Els agents van realitzar un reportatge fotogràfic de les golfes i van recollir totes les plantes, que van ser traslladades a Prefectura. Es van obrir diligències penals per un presumpte delicte de defraudació del fluid elèctric i un delicte contra la salut pública. A hores d’ara, es realitzen diligències per esbrinar la identitat dels inquilins que van fugir de l’habitatge. Des de Prefectura es va contactar amb el servei tècnic d’averies de la companyia de subministrament elèctric.

 

 

Participació