Dues persones detingudes i dues denunciades per tinença de substàncies estupefaents

Els agents els van identificar mentre intercanviaven substàncies estupefaents

Redacció
10 de gener del 2019
A les 17 h de dimarts, una patrulla de la Policia Municipal va observar al carrer de Jacint Elies, a l’alçada del carrer de Sant Damià, com dues persones intercanviaven una bossa que, presumptament, contenia substàncies estupefaents.

En l’escorcoll, al presumpte venedor se li van trobar dues bosses de plàstic amb una substància vegetal, possiblement marihuana, i al comprador una bossa de plàstic amb una substància de les mateixes característiques. Davant dels indicis, el venedor va ser detingut per presumpta comissió d'un delicte contra la salut pública i el comprador denunciat per tinença de substàncies estupefaents.



Posteriorment, a les 21.20 h, una patrulla va acudir al carrer de Blasco de Garay, a l’alçada de la Rambla d’Ègara, en resposta a les queixes veïnals de consum de substàncies estupefaents. En l’escorcoll, els agents van localitzar a un dels individus dues bosses de plàstic amb una substància d'origen vegetal, presumptament "marihuana", una navalla amb restes d'una pols blanca, presumptament "cocaïna", un bitllet de 50 euros i un bitllet de 20 euros i una altra bossa amb fragments d'una substància, presumptament "cocaïna", amb un pes de 10 g.

A la segona persona se li va trobar a sobre una bossa de similars característiques a la trobada al primer. Segons els indicis, la primera persona va ser detinguda per tràfic de drogues i serà investigada per un presumpte delicte contra la salut pública, mentre que la segona persona va ser denunciada per tinença de substàncies estupefaents.