Diversos ferits en quatre accidents de trànsit en un dia

Una persona va ser atropellada i traslladada d'urgències a MútuaTerrassa

Redacció
09 de gener del 2019
Durant aquest dimarts hi va haver quatre accidents de trànsit amb persones ferides. El primer va ser a les 9 hores del matí, a la rotonda de l’avinguda del Tèxtil amb l’avinguda de Can Jofresa. Un vehicle que sortia des del carril interior en direcció al carrer de Colom, es va creuar en la trajectòria d’un altre turisme que circulava pel carril exterior i va provocar una col·lisió. A conseqüència de l’impacte, una de les persones que viatjaven d’acompanyant a l’interior d’un dels vehicles va ser traslladada per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Poc després, a les 9.20 hores una persona va ser atropellada a l’avinguda de l’Àngel Sallent, a l’alçada del carrer de l’Infant Martí. Els fets van tenir lloc quan el vianant, que anava en una cadira de rodes, va creuar la calçada pel pas de vianants regulat per semàfor, sent colpejat pel turisme que circulava per l’avinguda, en sentit sud. El vianant presentava lesions i va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.



A les 13.30 hores un motorista que circulava pel carrer de Galileu, a l’alçada del carrer d’Ireneu, va caure al terra en frenar a un pas de vianants per cedir el pas a una persona que estava creuant la calçada. El motorista també va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Finalment, a les 15.20 h d’ahir, dos turismes van col·lidir a la cruïlla de la carretera de Matadepera amb el vial de la B-40, en no respectar un dels vehicles el semàfor que regula el pas. Un dels vehicles accedia a la via des de la carretera i va impactar amb un altre que circulava per la B-40. Un dels conductors va patir lesions i va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.