Entrades exhaurides per «El Trencanous» del Ballet de Catalunya

Duran el cap de setmana es faran tres funcions al Centre Cultural Terrassa

Redacció
08 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:16h
Adaptació del Ballet de Catalunya de «El Trencanous»
Adaptació del Ballet de Catalunya de «El Trencanous» | Centre Cultural Terrassa
El Ballet de Catalunya presenta una adaptació del clàssic El Trencanous, al Centre Cultural Terrassa. Ho fa aquest cap de setmana amb les entrades exhaurides per les tres funcions de la producció de la companyia resident al Centre Cultural.

El Trencanous és un dels grans clàssics del repertori del ballet adaptada en aquesta ocasió pel director artístic de la companyia, Elias Garcia. La història es basa en el conte original d’Ernst Theodor Hoffman, adaptat per Alejandro Dumas.

La història té lloc a la Vila de Venècia i mostra el viatge idíl·lic de la Clara i el Príncep Trencanous, en un entorn ambientat amb llaminadures i xocolates integrats en tots els paisatges que satisfan els somnis més dolços de qualsevol infant. Aquest conte tradicional nadalenc encisa a petits i grans, als amants de la dansa clàssica i el públic en general.

Amb la voluntat d’integrar les escoles de dansa i les danses populars catalanes, la companyia compta en aquesta producció amb la participació de l’Esbart Egarenc del Social (Terrassa) i convida a participar escoles de dansa de les diverses localitats on representa l’obra, aquí al Centre Cultural Terrassa, hi participen alumnes de les escoles de dansa Àngels Segarra i Esther Antón.