430 jugadors d’entre 6 i 13 anys participen al XIX Torneig de Reis de Bàsquet de Base

La victòria se la va endur el mini masculí del CN Terrassa en una competició de 36 equips

Imatge del Torneig de Reis de bàsquet base al CN Terrassa.
Imatge del Torneig de Reis de bàsquet base al CN Terrassa. | CN Terrassa
redacció
08 de gener del 2019
El Club Natació Terrassa va acollir, del 2 al 4 de gener, el XIX Torneig de Reis de Bàsquet de Base. La competició va aplegar 430 jugadors d’entre 6 i 13 anys, pertanyents a 36 equips de 14 clubs diferents i va estructurar-se en sis categories, tres en l’apartat masculí i tres en l’apartat femení.

Va arrencar el dimecres 2 de gener amb les categories premini masculina i premini femenina. L’endemà, dijous 3, van celebrar-se els partits corresponents a les categories mini masculina i mini femenina i, divendres 4, el torneig va cloure amb la disputa de les categories preinfantil
masculina i preinfantil femenina.

Al marge del CN Terrassa, van prendre part en la competició el Boet Mataró, el CN Sabadell, l’Escola del Carme, el CB Coll, el JAC Sants, la UE Horta, el CB Cornellà, l’Escola Pia Sabadell, el CB Matadepera, el CB Sant Quirze, la JET Terrassa, l’Sferic Terrassa i el Sant Jordi Rubí.

El CN Terrassa A va adjudicar-se el triomf en categoria mini masculina en superar en la gran final el CB Sant Quirze per 63-39. De la mateixa manera, en categoria mini femení, el títol va correspondre al Bàsquet Pia Sabadell, que va guanyar el CN Terrassa A en la gran final (55-31). Quant a la categoria premini masculina, el Sant Quirze va proclamar-se campió després d’una ajustada victòria en la final contra el CN Terrassa A (44-40). Així mateix, el Bàsquet Pia Sabadell va adjudicar-se el títol en categoria premini femenina en batre la JET en la gran final (46-25). 

El CN Sabadell va obtenir la victòria en categoria preinfantil masculina després de batre en la final el CN Terrassa A per 64-35. Finalment, en categoria preinfantil femenina, el JAC Sants va imposar-se a la UE Horta en la gran final (39-32).