El tercer premi del sorteig de Reis cau íntegrament a Sabadell

El primer premi ha tocat a Barcelona | El segon premi ha estat molt repartit i també ha esquitxat algunes poblacions catalanes

Venda de dècims del sorteig de Reis
Venda de dècims del sorteig de Reis | Europa Press
Redacció
06 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:40h
El tercer premi, valorat amb 250.000 euros cada sèrie, ha estat per al 20148 i ha caigut íntegrament a Sabadell, a l'administració número 1, situada a la Plaça Major 41, on també s'han venut 50 sèries. 

A la ciutat, Julià Larque n'és el propietari. Segons ha explicat, es tracta d'un número també abonat, és a dir, que hi ha molta gent que el compra des de fa anys, tot i que també s'ha venut molt a finestreta. De fet, ha precisat que aquest dissabte al vespre encara es van vendre dècims del número, que estava penjat a l'aparador, i ha assegurat que és "molt repartit". "Moltíssima gent l'ha comprar i jo conec moltíssimes persones", ha celebrat. 

Desenes de persones s'han acostat a l'administració aquest diumenge al matí a preguntar, tot i que també hi ha hagut curiosos i alguns afortunats. "Estem una mica atabalats", ha reconegut, però sobretot contents.

El primer premi, a Barcelona

El primer premi de la rifa de Reis, valorat en dos milions d'euros cada sèrie, ha estat pel 37142 i ha caigut íntegrament a l'administració de loteria número 271 de Barcelona, situada a la Travessera de Gràcia 244 de la capital catalana. En concret, s'hi han venut 50 sèries.

Maria Àngels Manzanares és la copropietària de l'administració afortunada. Segons ha explicat, es tracta d'un número que s'ha venut a través de la finestreta, però sobretot a la gent abonada que feia anys que l'agafava. Per això, ha assegurat que "fa molta il·lusió" perquè "a molta gent li resol part de la seva vida", sobretot en aquests temps. "Per a nosaltres és una alegria perquè molta gent passarà un final de Nadal molt bo", ha celebrat. 

Manzanares també ha relatat que, en el moment d'assaventar-se del premi, ella i el seu marit eren a casa i, per tant, l'administració estava tancada. No obstant això, tan aviat com ho han vist ella s'hi ha acostat i l'ha obert, en el que posteriorment s'ha convertit en un riu de periodistes i càmeres. Els clients afortunats, però, no s'han acostat a la finestreta, i la propietària de l'administració suposa que ho estan celebrant a casa. 

L'administració 271 de loteria de Barcelona, ubicada a la Travessera de Gràcia, és una administració familiar. Aquest diumenge ha repartit una pluja de milions, tot i que ja havia estat meritòria de seu nom, "Sort", en altres ocasions. No obstant això, mai havia pogut repartir íntegrament un primer premi, ha reconegut la propietària. Pel que a al número, el tenien des de fa anys "ja d'una altra administració", ha explicat. Pel que fa a les persones beneficiàries, suposa que és gent del barri, de Gràcia i també de la Sagrada Família. 

El segon premi, repartit

Pel que fa el segon premi, valorat amb 750.000 euros cada sèrie, ha estat per al 61776 i ha esquitxat Barcelona, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, les Franqueses del Vallès, el Vendrell, Girona i Mataró. Ha estat, però, un premi molt repartit arreu de l'Estat, com per exemple Madrid, La Corunya, Astúries, Las Palmas i Palma, entre molts altres.

El sorteig extraordinari de la loteria de Reis, coneguda com la d’El Nen, ha repartit aquest diumenge 700 milions d’euros en premis, la mateixa quantitat que l'any passat.

Podeu consultar aquí si els vostres números han estat premiats. I aquí teniu tots els números que han estat premiats.

Els catalans s’han gastat una mitjana de 12,85 euros en el sorteig, una de les més baixes de tot l’Estat. Madrid és la província on més vegades a tocat el primer premi de Reis, amb 41 ocasions. La segueixen Barcelona, amb 36, i Bilbao, amb 18.

L’últim número en què ha acabat més vegades el primer premi és el 0, que ha sortit 21 cops. En freqüència d’aparició, segueixen el número 7, en 14 ocasions, i el 9, en 13.