La Cavalcada dels Reis d'Orient recorrerà els principals carrers de Viladecavalls

Arribaran a les 18 hores davant de l'ajuntament

Cavalcada de Reis a Viladecavalls.
Cavalcada de Reis a Viladecavalls. | Aj. Viladecavalls
Redacció
04 de gener del 2019
Els Reis Mags d'Orient ja són de camí a Viladecavalls i arribaran el pròxim 5 de gener després d'un llarg viatge. Per celebrar l'arribada reial, els vilacavallencs rebran Ses Majestats davant l'ajuntament a les 18.00 hores, on l'alcaldessa, Cesca Berenguer, els hi lliurarà "la clau que obre totes les portes" perquè puguin repartir els regals que van demanar per carta els infants de Viladecavalls.

Mentre s'espera l'arribada dels Reis i la seva comitiva, tothom qui ho vulgui podrà gaudir d'una xocolata ben calenta a la plaça de la Vila a partir de les 17.30 hores. Després dels parlaments de l'alcaldessa i el Rei Blanc i amb la clau màgica en mans de Ses Majestats s'iniciarà la Cavalcada de Reis 2019 en la qual es lliuraran els regals als infants porta a porta.

El recorregut començarà pel carrer Major fins a l'església, on els Reis d'Orient faran la tradicional ofrena al nen Jesús. Després continuaran pels carrers Sant Martí, Llevant, Font del Capellà, de Dalt, Nou, Pau Claris, Josep Tarradellas, Prat de la Riba i finalitzarà amb el carrer Francesc Macià.

Cavalcada de Can Trias

A Can Trias, l'associació de veïns del barri ha organitzat una Cavalcada de Reis que es durà a terme el mateix dia 5 de gener a partir de les 18.00 hores amb punt d'inici davant del Centre Cívic Paco Cano direcció a l'avinguda de Terrassa, continuarà per carrer Pablo Picasso, avinguda Barcelona, Isaac Albéniz, Lluis Millet, Arquitecte Gaudí, Indústria i Pintor Casas per finalitzar altra vegada davant del centre cívic.