La Grossa de Cap d'Any

VÍDEO i FOTOS La Grossa de Cap d'Any deixa tres milions d'euros entre els clients del Carrefour Vallès de Terrassa

La responsable de l'atenció al client assegura que ha pescat "un pessic per celebrar el Cap d'Any"

per Albert Hernàndez , Terrassa, 31 de desembre de 2018 a les 14:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una mica més d'una setmana després que la Loteria de Nadal fes fortuna a Sabadell, amb 1,6 milions d'euros del primer premi. Terrassa ha fet la seva rèplica a la Grossa de Cap d'Any i gairebé doblant aquest quantitat. Tres milions d'euros s'han repartit entre la clientela del Carrefour Vallès, a Terrassa.


Així ho ha assegurat la responsable de l'atenció al client de la superfície comercial, Gemma Ros. "És una alegria molt", ha manifestat i ha dit que és la primera vegada "que donem un premi tan gran". "Potser algun client s'ha emportat dos bitllets, però estarà molt repartit", ha augurat, tot i que no ha vingut cap a celebrar-ho amb cava.

Els 15 bitllets venuts, és a dir els tres milions d'euros, els van rebre el 24 de novembre i en "menys de 15 dies es van vendre tots per la línia de caixes", ha explicat Ros. 


Precisament, ella té "doble felicitat", perquè ha "pescat un pessic" del sorteig, "1.000 euros a repartir amb una companya". I ja sap com s'ho gastarà: "celebraré el Cap d'Any".
 

La clàssica celebració amb cava Foto: Albert Hernàndez

La responsabla d'atenció al client, Gemma Ros Foto: Albert Hernàndez

Els diversos responsables de Carrefour Vallès Foto: Albert Hernàndez

 

Participació