Bruno Oro, Brodas Bros, Berto Romero i Luz Casal, entre la trentena de propostes del Centre Cultural

L'equipament tanca 2018 amb 36.000 espectadors

Redacció
29 de desembre del 2018
El Centre Cultural Terrassa  posarà punt i final a 2018, però ja té preparada la programació de primavera de 2019. Entre els noms que figuren en aquesta agenda hi ha la cantant Luz Casal, l’humorista Berto Romero, Broda Bros i Antonio Orozco, entre molts d’altres, en la trentena de propostes.

El teló s’alçarà el 3 de febrer amb la cantant Dàmaris Gelabert i el Comedy Zoo Tour, de Santi Millán i Jose Corbacho, continuarà el dia 9, en el primer cap de setmana farcit de cites. Al dia següent, Brodas Bros tornen a la ciutat, acompanyats de la percussió Brincadeira.

L’artista gallega Luz Casal arribarà el 10 de març i Bruno Oro el dia 30. Antonio Orozco farà una parada de tres dies, el 22, 23 i 24 de maig amb la presentació de Único. Berto Romero pujarà a l’escenari el dia 7 de juny amb Mucha tonteria.


En total, hi haurà una trentena de propostes variades per a tots els públics, amb espectacles familiars, musicals, monòlegs i concerts complementen la programació estable de música i dansa.

Aquest 2018, que està en el seu epíleg, han passat 36.000 espectadors, que han gaudit de l'agenda de propostes del Centre Cultural Terrassa.