SORTEIG Introdueix els més petits al món del ballet amb «El Trencanous»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar per anar a veure l'adaptació d'aquest clàssic, apte per a tots els públics, dissabte, 12 de gener, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa

Redacció
28 de desembre del 2018
Adaptació del Ballet de Catalunya de «El Trencanous»
Adaptació del Ballet de Catalunya de «El Trencanous» | Centre Cultural Terrassa
El Ballet de Catalunya presenta una adaptació del clàssic El Trencanous, al Centre Cultural Terrassa. Una proposta ideal per introduir els més petits de la casa en la dansa clàssica amb una versió que adapta la història al marc actual de la companyia i que hi introdueix la participació de l'Esbart Egarenc del Social de Terrassa.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar per a 4 persones (2 adults i 2 nens) per anar a veure El Trencanous del Ballet de Catalunya dissabte, 12 de gener, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa. El sorteig es farà l'últim dia de l'any, dilluns, 31 de desembre, a les 10:00, i pots apuntar-t'hi aquí:

Aprofita l'ocasió d'anar a veure aquest espectacle, que ja ha exhaurit les entrades per la funció de dissabte, dia 12 de gener, i que també es podrà veure diumenge, 13, amb passis a les 12:00 i a les 18:00.



Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el dilluns, 31 de desembre, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.