La Loteria de Nadal deixa 1.250.000 euros a Castellbisbal

Barcelona, Sort, Figueres, Sabadell i Begur, entre els municipis catalans esquitxats amb premis de la Loteria de Nadal

La propietària de l'administració afortunada
La propietària de l'administració afortunada | Albert Segura
Andreu Merino / Aida Morales / Sergi Ambudio
22 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:25h
Una sèrie del segon premi, el 21015, s'ha venut a l'administració número 1 de Castellbisbal (Vallès Occidental), al carrer Pi i Margall número 8. Dotat amb 1.250.000 euros la sèrie, ha sortit a dos quarts de deu del matí. El número 21015 ha tocat principalment a Almansa (Albacete), on s'han venut 139 sèries. A més, a la ciutat d'Albacete s'han venut 20 sèries més i una més a Pedreguer (Alacant). Suposa 6.250 euros per cada euro jugat.

En aquest cas, el número s'ha venut íntegrament a la població i entre clients ja habituals, han explicat els propietaris de l'administració a NacióDigital. Va ser un intercanvi amb una administracio d'Almansa per aconseguir un número que determinada gent del poble ja havia demanat de tenir. Per això, han concretat, no va ser un número que es posés a la venda públicament, sinó que ja estava reservat. 

No és la primera vegada que l''administració 1 de Castellbisbal reparteix sort. L'any passat ja va donar un cinquè premi i, fa uns anys, va repartir 33 milions d'euros de la Primitva, expliquen. "Estem molt contents i són anys una mica difícils per part del món de la loteria", han admès en declaracions a aquest diari, i han assegurat: "Estem molt contents, nosaltres a casa ho celebrarem amb un dinar tots junts perquè són 30 anys de lluita". 

La història de l'administració número 1, que està dirigida actualment per Persidia Pastallé Milià, ve de lluny i té al darrere una història familiar. Qui va començar a repartir sort fa 30 anys va ser el seu pare, i des de llavors "s'han viscut moments de tots". "Hi ha hagut coses alienes al joc que ens han fet tenir una baixada de ventes l'any passat, però això és una alegria immensa perquè en aquesta administració som una generació", declaren. Per això, asseguren: "Estem molt agraïts". 

Prop d'un milió a Tarragona

El 29031, el quart cinquè premi que s'ha cantat de la rifa de Nadal, s'ha venut parcialment a l'administració 19 de Tarragona (16 sèries), que ha repartit prop d'un milió d'euros a la capital del Tarragonès.

També s'ha venut a la número 24 de Sabadell (4 sèries). Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie. A més, també s'han venut dos dècims a l'administració 2 de Cerdanyola del Vallès i a la de Riudecols (Baix Camp). Finalment també s'ha col·locat un dècim d'aquest cinquè premi a l'administració 1 de Gelida, a la número 1 de La Llagosta, a la número 12 de Mataró, a la 7 de Viladecans, a Les Borges del Camp (Baix Camp) i a Reus. Aquest premi s'ha cantat a les 10.01 hores i suposa 300 euros per cada euro apostat.

Cinquè premi a Sort

Cau a Sort una sèrie del primer cinquè premi de la rifa de Nadal, el 47862, que està dotat amb 60.000 euros per sèrie. 78 sèries s'han venut en dues administracions de la ciutat de Madrid, 75 més han tocat al municipi de Foios, a València, i altres 15 s'han adquirit a la ciutat de València. També hi ha una sèrie venuda a Bilbao. El cinquè premi suposa 300 euros per cada euro apostat. La nena que ha cantat el premi, a les 9.20 hores, pràcticament no ho ha pogut fer per l'emoció i les llàgrimes.

El 7568, un cinquè premi, esquitxa Barcelona amb una sèrie i Figueres amb un dècim​

El 7568, el segon cinquè premi, s'ha venut a Barcelona i a Figueres. Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie. En el cas de la capital catalana, l'administració número 242, situada al carrer Concepció Arenal número 210, ha col·locat una sèrie. L'administració 2 de Figueres, al carrer Pep Ventura número 4, ha venut un sol dècim. Bona part d'aquest cinquè premi ha tocat a Jumilla, a Múrcia, on s'han repartit 83 sèries. La resta de sèries estan molt repartides pel territori espanyol, com per exemple a Ciudad Real, Burgos i Toro (Zamora). Aquest premi suposa 300 euros per cada euro apostat i s'ha cantat a les 9.29 hores.

Comprova quants diners has guanyat si el teu número és un dels afortunats.