​Un home se suïcida poc abans de ser desnonat a Terrassa

Els fets van passar diumenge al carrer Azcárate

Concentració a Terrassa de rebuig a la mort de l'home
Concentració a Terrassa de rebuig a la mort de l'home | Sin Vivienda
Redacció
21 de desembre del 2018
Actualitzat a les 12:29h
Un home de 47 anys es va suïcidar diumenge al seu domicili del carrer Azcárate, al barri del Segle XX de Terrassa, just abans que es procedís al seu desallotjament. Es tracta d’un veí que havia creuat una sèrie de problemes econòmics, motiu pel qual es va veure incapacitat per fer front als seus deutes, entre ells els relatius a la hipoteca.

Agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar el cos sense vida de l’home al seu domicili. A més, segons fonts veïnals, la víctima patia malalties físiques. "Volem lamentar aquesta mort innecessària i trista que mai s’havia d’haver produït, denunciem la indiferència i inacció dels governs i responsable polítics que permeten que l’habitatge es converteixi en una mera especulació que pateixen molts ciutadans i ciutadanes", assenyala l’Associació de Veïns del Segle XX a través d’un comunicat.

Davant la situació, es va apuntar inicialment que la responsable de l’ordre de desallotjament era el conegut com a “banc dolent, la Sareb, una informació, però, que ràpidament va ser desmentida. Per tot plegat, el col·lectiu Sin Vivienda va organitzar dijous al vespre una concentració davant de l’Ajuntament, amb l’objectiu, i de la mà de les entitats veïnals, de convidar les administracions “a fer una reflexió” sobre els problemes de l’habitatge a la cocapital vallesana.