Castellar vol la connexió amb la C-58 i insta Sabadell a buscar consensos

Ho ha fet en el ple municipal, que ha comptat amb un suport majoritari

El tram de la B-124
El tram de la B-124 | Google Maps
Redacció
23 de desembre del 2018
El ple del mes de desembre de l'Ajuntamet de Castellar del Vallès, celebrat aquest dimarts, ha aprovat subscriure el contingut del manifest per l’accés del municipi a la ronda Nord i Vallès. El text que es va presentar fa unes setmanes per l’Associació d’Empresaris de Castellar (ASEMCA), l’Associació Comerç Castellar, la Cambra de Comerç de Sabadell, el Gremi de Fabricants de Sabadell, el Consell Intersectorial d’Empreses, el Centre Metal·lúrgic i la PIMEC del Vallès Occidental.

Una moció presentada per l'equip de govern, Som de Castellar-PSC, i que han votat a favor, ERC i PDECat -17 regidors- i en contra Decidim Castellar -4 regidors-. Els contraris han aplaudit la proposta, però que "no estigui condicionada al Quart Cinturó", motiu pel qual han votat "no" al text, perquè en aquest cas "no hi ha consens". 

En la sessió es va recordar que en l'època de conseller de Territori de Joaquim Nadal ja es va confirmar que era possible aquesta connexió. Per això, el regidor de Planificació, Pepe González, va mencionar el projecte de desdoblament de la B-124 està "en un calaix esperant". 

Aquesta demanda històrica del municipi s'ha tornat a posar sobre la taula i el mateix alcalde, Ignasi Gimènez, fa dos mesos va reclamar a l'Ajuntament de Sabadell una resposta "urgent" per tal de desencallar la situació.