Set agents de la Policia de Terrassa ferits durant la detenció de dues persones èbries

Van intentar fugir amb el vehicle, xocant contra el cotxe patrulla i tres turismes estacionats

L'estat com van quedar els cotxes amb l'intent de fuga
L'estat com van quedar els cotxes amb l'intent de fuga | SPL-CME
Redacció
18 de desembre del 2018
Actualitzat a les 23:07h
Set agents de la Policia Municipal de Terrassa van resultar ferits aquest dilluns a la nit, quan estaven practicant la detenció de dues persones borratxes que havien provocat aldarulls en un establiment de la ciutat. A les 23.30 hores, van rebre una trucada del responsable d’un establiment del carrer de l’Aneto, a l’alçada del carrer del Puigmal, que detallava que l’havia agredit un client "molt agressiu i en estat ebri".

Fins al lloc, es van desplaçar dues patrulles, però aquest suposat agressor ja no hi era. Però, poc després, va aparèixer, acompanyat per una altra persona en un turisme. Els agents van intentar identificar-los. Tots dos es trobaven "sota els efectes de l’alcohol i molt agressius" i van intentar fugir amb el seu vehicle, colpejant el vehicle patrulla que intentava barrar el pas i, de rebot, van topar amb tres vehicles més que estaven estacionats.

Els agents van poder aturar el vehicle i detenir als dos ocupants per atemptar contra els agents de l'autoritat. Els dos detinguts van oposar molta resistència a la detenció i "no van desistir en cap moment de la seva actitud agressiva". I aquesta disputa va acabar amb els set agents que van haver de ser assistits a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa de diverses contusions.

A més, durant les comprovacions, els policies van descobrir que el vehicle no tenia assegurança obligatòria ni l’ITV en vigor. El cotxe va quedar immobilitzat mecànicament al carrer de Còrdova.