VÍDEO El terrassenc Miki es queda a les portes de la final d'«Operación Triunfo»

Natalia, Famous, Alba, Sabela i Julia són els cinc finalistes del concurs

Miki Nuñez a Operación Triunfo
Miki Nuñez a Operación Triunfo | TVE
Redacció
13 de desembre del 2018

El concursant terrassenc Miki Nuñez s'ha quedat a les portes de la final d'"Operación Triunfo". El de Terrassa ha defensat la cançó "Some nights" però no ha estat suficient per aconseguir un lloc a la final, que se celebrarà el pròxim dimecres 19 de desembre. 

Aquest dimecres a la nit el públic ha decidit que el de Terrassa es quedi fora de l'acadèmia. D'altra banda, els cinc finalistes que competiran per ser el guanyador del concurs Natalia, Famous, Alba, Sabela i Júlia. Mentre que Natalia i Famous ja van rebre el passi a la final la setmana passada, aquesta nit el jurat ha decidit que Alba fos la tercera finalista i finalment el públic ha votat per Júlia i Sabela. 

Miki ha rebut la visita de la seva mare Montse, que li ha dit que el seu estil passa per "transmetre alegria". Aquesta setmana el Miki ha tingut uns dies difícils però el membre del jurat, Joe Pérez-Orive, li ha dit que no es preocupi tant per l'afinació perquè "el que realment és important és que la gent gaudeixi i per això ets un dels grans guanyadors".