L'estació de FGC de Sant Cugat tindrà 135 places d'aparcament per a bicicletes

S'espera que estigui a disposició durant el primer trimestre de 2019

Redacció
17 de desembre del 2018
L'Ajuntament de Sant Cugat instal·larà un aparcament per a 135 bicicletes a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) del municipi. Estarà situat al carrer Andana, just darrere de l'estació, a un solar de titularitat municipal. Només es podrà accedir a través del servei del Bicibox, la xarxa d'aparcaments segurs implantada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Voracys per un import de més de 92.000 euros. Les obres començaran després de les festes nadalenques i s'ha estimat un temps per acabar-les d'entre dos i tres mesos.

A més de la construcció de les places per a les bicicletes, es construirà una caseta que servirà de punt d'accés, la instal·lació d'enllumenat públic, la connexió de l'aparcament amb la xarxa d'aigua i electricitat i un lavabo que podran usar els taxistes, d'aquesta manera, es compleix una moció del ple municipal.

La finalitat d'aquesta iniciativa és fomentar la mobilitat sostenible, i combinar l'ús de la bicicleta i el transport públic al municipi.